Két tanítványunk bekerült a 2024-es
gördeszka utánpótlás-válogatottba

Büszkén jelentjük, hogy két tanítványunk - Venczel Samu és Olaszy Olivér - bekerült a Magyar Gördeszka Szövetség 2024-es utánpótlás-válogatott keretébe.  

A Szövetség történetében először hirdetett válogatott kerettagságot az U18-as versenyzők között, akik kiválasztása nem csupán az egyéni teljesítmény, hanem az elkötelezettség, a sportszeretet és a csapatmunka fontossága alapján történt.  Az utánpótlás kerettagság kiváló lehetőség, hogy a fiatal tehetségek tapasztalatokat gyűjtsenek és fejlődjenek a sportágban, olvashatjuk a Szövetség közleményében.

Samu és Olivér évek óta nagyszerűen szerepel a Magyar Gördeszka Bajnokságokon. Lelkesedésük és motivációjuk mindannyiunk számára példaértékű. Tavaly mindketten Magyar Bajnoki címet szereztek saját korosztályukban az Országos Bajnokság street és park kategóriájában egyaránt, valamint a World Rookie Tour debreceni állomásán is kiemelkedő teljesítést nyújtottak. 

A fiúk a téli szezonban is keményen gyakorolnak a Sunset skateparkban, ahol a meglévő tudásukat fejlesztik és újabbnál újabb trükköket sajátítanak el. "2024-es célkitűzésünk, hogy idén több belföldi és néhány külföldi edzőtáborba is eljussunk velük, illetve kisebb külföldi versenyeket is meglátogassunk a Szövetség támogatásával" mondta el Kaposi Dávid, a srácok edzője. 


Olaszy Olivér - bs boardslide
Foto: Pál Attila Márk

Venczel Samu - fs boardslide
Foto: Pál Attila Márk

# Magyar Gördeszka Szövetség , utánpótlás-válogatott , U18 , Venczel Sámuel , Olaszy Olivér , Kaposi Dávid