Magyar Gördeszka Bajnokság 2023 - Debrecen

Szeptember 9. és 10-én Debrecen városának új skateparkja adott otthont a 2023-as Magyar Gördeszka Bajnokság utolsó street és park kupafutamának, ahol a Gördeszka Suli diákjai kimagasló eredményeket értek el.

A DEBEX skatepark az Országos Görpark Program keretein belül valósult meg 2022-ben. A pálya egy nagyobb street, és egy kisebb pool szekcióból áll. A maga 1500 négyzetméteres alapterületével az ország legnagyobb gördeszkapályája.

Egy igen mozgalmas versenyszezon áll mögöttünk, amire rengeteget készültünk tanítványainkkal, és ennek meg is lett az eredménye. Utánpótlás korú versenyzőink csak Debrecenben 11 érmet szereztek, köztük 5 arany-, 5 ezüst- és 1 bronzérmet. 

A 12 év alattiak mezőnyében Venczel Samu street és pool kategóriában is Magyar Bajnok 1. helyezett. Bodrogi Gergő streeten, és a poolban is 2. helyen végzett.

A 12-14 év közöttiek versenyében Olaszy Olivér kiemelkedően szerepelt. Mind a három street és a két pool állomást megnyerte. Így a tavalyi év után 2023-ban street és park kategóriában is megvédte Magyar Bajnoki címeit. Rozgonyi Zsombor streeten és parkban is a dobogó 2. fokára állhatott fel. Kárpáti Marcell: streeten 3. helyezést ért el.

A 14-18 év közöttiek versenyében Bonyhádi Benjamin street kategóriában Magyar Bajnoki címet szerzett.

Minden tanítványunkra nagyon büszkék vagyunk, és az összes helyezettnek gratulálunk!

A 2023-as Magyar Gördeszka Bajnokság,  végeredmény STREET kategória:

12 év alatti férfi:

I. Venczel Sámuel
II. Bodrogi Gergő


12-14 év közötti férfi:

I. Olaszy Olivér
II.  Rozgonyi Zsombor
III. Kárpáti Marcell

Női:
III. Márki Jonka 




A 2023-as Magyar Gördeszka Bajnokság,  végeredmény PARK kategória:

12 év alatti férfi:

I. Venczel Sámuel
II. Bodrogi Gergő


12-14 év közötti férfi:

I. Olaszy Olivér
II. Rozgonyi Zsombor


18 feletti férfi:

II. Kaposi Dávid




# Magyar Gördeszka Bajnokság , MGB , verseny , Bodrogi Gergő , Venczel Sámuel , Olaszy Olivér  , Rozgonyi Zsombor , Márki Jonka , Kaposi Dávid , Pál Attila  , Debrecen