Skate43 - Ingyenes gördeszka oktatás
általános, és középiskolás osztályok részére 

Egy igazi örömhírt szeretnénk megosztani veletek, ugyanis egy szuper kezdeményezésnek lehetünk a részesei, amely során a Budapest Gardenben ingyenes gördeszka oktatást biztosítunk általános, és középiskolai osztályok részére.

A gördeszkázásban, versenyzésben és az utánpótlás nevelésben eltöltött 20+ évvel a hátunk mögött, eddig sem volt titok, hogy bizony szívügyünk a gördeszkázás. Éppen ezért, kifejezetten örültünk a lehetőségnek, amikor felkértek minket, hogy legyünk mi a Skate43 szakmai vezetői és oktatói.


A Skate43 egy ingyenes program, ami a tanév ideje alatt általános és középiskolás osztályok részére biztosít ingyenes gördeszkázási lehetőségt.

A 60 perces gördeszka oktatás során, védőfelszerelést és gördeszkákat is biztosítunk, továbbá az oktatást követően más szabadtéri sportkat is kipróbálhatnak a diákok a Budapest Gardenben, így akár 2-3 órát is eltölthettek velünk a szabadban, jó levegőn sportolással!

Ti választjátok ki, hogy a gördeszkázást követően a műfüves focipályáján, vagy a homokos strandröplabda pályán folytatjátok-e a játékot.

Oktatóink segítségével, vidám, játékos formában ismerkednek meg a diákok a gördeszkázás nélkülözhetetlen elemeivel úgy, mint: a helyes alapállás, elindulás, megállás, kanyarodás.

Megtanulnak biztonságosan közlekedni a gördeszkán, és betekintés nyernek a skatepark etikettbe, vagyis a gördeszkapályák használatának íratlan szabályaiba is.

Aki már korábban is állt gördeszkán és van némi tapasztalata, tudásszintjének megfelelő foglalkozáson fejlesztheti tovább képességét.

Nincs más dolgotok, mint ellátogatni a www.sport43.hu/skate43 oldalra és
a REGISZTRÁCIÓ gomba kattintva időpontot foglalni az egész osztálynak!

Ha bármi kérdésed van keresd közvetlenül a Skate43 szervezési koordinátorát,  aki készséggel segíteni fog.

Kiss Marianna
Telefon: 06 70 624 38 22
E-mail: info@sport43.hu 

# Skate43 , Kaposi Dávid , Pál Attila , Budapest Garden